Marie Krarup
 svarer 
Mattias Tesfaye

Marie Krarup (DF) spørger udlændinge- og integrationsministeren, Mattias Tesfaye, om der er en fælles socialdemokratisk holdning til modtagelse af flygtninge børn fra Morialejren, og tegnes den fælles holdning af ministeren eller af de socialdemokratiske byrødder, der opfordrer til at tage imod børn fra Moria

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 79, Spørgsmål 1
Er der en fælles socialdemokratisk holdning til modtagelse af flygtninge børn fra Morialejren, og tegnes den fælles holdning af ministeren eller af de socialdemokratiske byrødder, der opfordrer til at tage imod børn fra Moria?

Svar fra torsdag den 7. januar 2021
Som jeg redegjorde for under førstebehandlingen af beslutningsforslaget, hverken kan eller vil jeg pålægge mine partifæller, herunder en række socialdemokratiske borgmestre, en konkret holdning om, hvad de skal mene om et emne, der falder inden for mit fagområde som minister.

Men det ændrer ikke på, at vi i regeringen ikke mener, at omfordeling er den rette måde at hjælpe på.

7. januar 2021 Udlændinge- og Integrationsministeriet Akt-id 6198 4000 [email protected] www.uim.dk 36977191 2020 - 24166 1488826 Mattias Tesfaye / Jan van Deurs Side 1/
0:000:00