svarer 
Nick Hækkerup

Retsudvalget spørger justitsministeren, Nick Hækkerup, om kommentar til henvendelsen af 5/2-21 fra Danske Insolvensadvokater, vedrørende ændringen om regnskabskyndige tillidsmænd

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 65, Spørgsmål 16
Vil ministeren kommentere henvendelsen af 5/2-21 fra Danske Insolvensadvokater, vedrørende ændringen om regnskabskyndige tillidsmænd, jf. L 65 - bilag 9?

Svar fra tirsdag den 9. februar 2021
Danske Insolvensadvokater anfører i henvendelsen, at Danske Insolvensadvokater støtter lovforslaget, da det forbedrer mulighederne for, at flere navnlig mindre virksomheder kan blive rekonstrueret og flere arbejdspladser kan blive bevaret.

Danske Insolvensadvokater støtter også den del af lovforslaget, som går ud på at lade det være op til rekonstruktionens parter, om der skal medvirke en regnskabskyndig tillidsmand ved en rekonstruktion.

Henvendelsen giver på den baggrund ikke Justitsministeriet anledning til bemærkninger.

Side
0:000:00