svarer 
Magnus Heunicke

Sundheds- og Ældreudvalget spørger sundhedsministeren, Magnus Heunicke, om Sundhedsstyrelsen har afgivet høringssvar, notater

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 134, Spørgsmål 96
Har Sundshedsstyrelsen afgivet høringssvar, notater, tilkendegivelser eller anden form for materiale til ministeriet i forbindelse med udarbejdelsen af L 134, og vil ministeren i givet fald sende det pågældende materiale til udvalget?

Svar fra tirsdag den 16. februar 2021
”Har Sundhedsstyrelsen afgivet høringssvar, notater, tilkendegivelser eller anden form for materiale til ministeriet i forbindelse med udarbejdelsen af L 134, og vil ministeren i givet fald sende det pågældende materiale til udvalget?” Svar:

Vedhæftet fremsendes som ønsket det materiale, som Sundhedsministeriet har modtaget fra Sundhedsstyrelsen til brug for udarbejdelse af forslag til lov om epidemier m.v. (epidemiloven).

Det bemærkes, at materialet indeholder en række dokumenter, som ministeriet under andre omstændigheder ikke ville udlevere, da det bl.a. indeholder foreløbige udkast til lovforslag, bemærkninger og overvejelser, som af flere grunde kan være ændret eller justeret sidenhen.

Henset til den særlige interesse, som Folketinget og offentligheden har i dette lovforslag, herunder i Sundhedsstyrelsens rolle, finder Sundhedsministeriet, at materialet i dette konkrete tilfælde kan oversendes.

Det skal understreges, at det vedhæftede materiale er dannet på baggrund af en manuel gennemgang af dokumenterne på en meget omfangsrig sag, og at det derfor ikke kan udelukkes, at visse dokumenter kan være overset og ikke medtaget.

./.
0:000:00