Peter Skaarup
 svarer 
Kaare Dybvad Bek

Peter Skaarup (DF) spørger udlændinge- og integrationsministeren, Kaare Dybvad Bek, om regeringen vil sikre, at ansøgere om dansk indfødsret, der uomtvisteligt ikke opfyldte betingelserne for at få dansk indfødsret ved ansøgning, f.eks. fordi de er idømt en fængselsstraf, har forfalden gæld til det offentlige eller ikke har bestået indfødsretsprøven, får afvist og lukket deres sag

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 162, Spørgsmål 6
Vil ministeren i relation til beslutningsforslaget redegøre for, om regeringen vil sikre, at ansøgere om dansk indfødsret, der uomtvisteligt ikke opfyldte betingelserne for at få dansk indfødsret ved ansøgning, f.eks. fordi de er idømt en fængselsstraf, har forfalden gæld til det offentlige eller ikke har bestået indfødsretsprøven, får afvist og lukket deres sag, således at de ikke kan genansøge uden ny sagsoprettelse, herunder indbetaling af fuldt fornyet gebyr?

Svar fra torsdag den 19. maj 2022
0:000:00