Fhv. MF for Dansk Folkeparti går til Søvndal

PARTISKIFTE: Dansk Folkepartis tidligere socialordfører Pia Kristensen har skiftet parti og vil nu stemme på SF. Det er særligt social- og arbejdsmarkedspolitikken, der trækker.
Villy Søvndal har nu også formået at trække et tidligere folketingsmedlem for Dansk Folkeparti over i SF.
Villy Søvndal har nu også formået at trække et tidligere folketingsmedlem for Dansk Folkeparti over i SF. Foto: www.ft.dk
Niels Th. Dahl

SF er ikke længere det socialistiske parti, de var engang.

Pia Kristensen
Tidl. MF for Dansk Folkeparti

SF er ikke kun i stand til at tiltrække nye vælgere fra Socialdemokraterne og De Radikale. Nu må også Dansk Folkeparti se et af sine tidligere fremtrædende folketingsmedlemmer vælge Villy Søvndal til.

Det tidligere folketingsmedlem og formand for Folketingets Socialudvalg Pia Kristensen oplyser til Altinget.dk, at hun har meldt sig ud af Dansk Folkeparti og agter at stemme på SF ved næste folketingsvalg:

"Helt overordnet har SF en holdning til socialområdet, hvor der er et hjerte, der banker. De slukker ikke bare ildebrande og kommer med lappeløsninger, hvis der står noget i aviserne, men kommer med holdbare løsninger til at bekæmpe sygdom, arbejdsløshed og hjemløshed. Jeg synes derimod, regeringen er blevet for nonchalant, og Dansk Folkeparti er blevet for føjelig i forhold til regeringen," siger Pia Kristensen.

0:000:00