Om  
Tina-Mia Eriksen

Byrådsmedlem i Ringsted forlader DF og bliver konservativ

Byrådsmedlem i Ringsted Kommune Tina-Mia Eriksen har meldt sig ud af Dansk Folkeparti og i stedet meldt sig ind hos Konservative.

Peter Bjørnbak Hansen

"Jeg er med tiden blevet mere borgerlig, end da jeg startede i politik. Eksempelvis når det angår ønsket om at sænke skatten og holde fast i en ansvarlig økonomisk politik samt udlændingepolitik."

Sådan skriver Tina-Mia Eriksen, byrådsmedlem i Ringsted Kommune, i et facebookopslag, hvor hun fortæller, at hun har meldt sig ud af Dansk Folkeparti og ind hos Konservative.

Partihoppet har ikke været nemt, fortæller hun, men nævner samtidig også, hvordan Konservative "gør det godt på landsplan med Søren Pape Poulsen i spidsen og lokalt med Andreas Karlsen (lokalformand, red.) i spidsen", og hvordan byrådssamarbejdet med sidstnævnte især har haft betydning.

I byrådet i Ringsted sidder Tina-Mia Eriksen i Social- og Arbejdsmarkedsudvalget samt Ældre- og Genoptræningsudvalget

Når det kommer til politisk indhold, nævner Tina-Mia Eriksen specifikt også værdipolitikken i forbindelse med sit skift til Konservative:

"Min første prioritet i politik har været og vil altid være kampen for vores danske kultur, tryghed og værdier. Det er en kamp, der for mig kræver en nuanceret politisk dagsorden, som kan forholde sig til samfundets komplekse sammensætning."

Tina Mia-Eriksens kommunalpolitiske farvel til Dansk Folkeparti er ikke det eneste inden for ganske få uger. 

I Vordingborg forlod Heino Hahn og John Pawlik partiet til fordel for Nye Borgerlige, i Hillerød meldte Peter Lennø sig ud for at blive løsgænger, og i Odense forlader Pernille Bendixen helt politik

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tina-Mia Eriksen

Regionsrådsmedlem (K), Region Sjælland
Sygeplejerske (University College Sjælland)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024