Om  
Bente Overgaard
Peter Hummelgaard

Beskæftigelsesministeren vælger ny formand til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Ny formand for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring ser frem til at hjælpe dem, der bliver syge af at gå på arbejde. 

Flora Juul Holst

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard har udpeget Bente Overgaard som arvtager til formandsposten for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. Dermed afløser hun Cristina Lage i stillingen 1. oktober.

Det skriver Beskæftigelsesministeriet i en pressemeddelelse.

"Jeg er glad for, at Bente Overgaard har påtaget sig den vigtige opgave at stå i spidsen for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. Jeg vil samtidig gerne sige tak til Cristina Lage for den store indsats, hun har ydet som formand siden oprettelsen af Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i juli 2016," siger Peter Hummelgaard i pressemeddelelsen. 

Bente Overgaard arbejdede for Nykredit fra 1990 til 2016, hvor hun blandt andet var koncerndirektør. Desuden har hun været bestyrelsesmedlem for en række fonde, foreninger og selvskaber, såsom Energinet, Finansiel Stabilitet og Royal Arena CPH. 

I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring bliver hendes vigtigste opgave at træffe afgørelser om arbejdsskader.

"Arbejdsmarkedets Erhvervssikring løfter en vigtig samfundsmæssig opgave ved at hjælpe dem, som kommer til skade, eller som er blevet syge af at gå på arbejde. Jeg ser frem til at blive en del af det vigtige arbejde," siger Bente Overgaard.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Bente Overgaard

Direktør, Bestyrelsesforeningen, Formand, Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, programdirektør, CBS Bestyrelsesuddannelserne
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1989)

Peter Hummelgaard

Justitsminister, MF (S)
cand.jur. (Københavns Uni. 2012)

0:000:00