Denne uge på Social & Forebyggelse (4)

DET SKER: Denne uge tager socialministeren til Bruxelles til præsentationen af det danske EU-formandskab. På Christiansborg er der høringsmøde om en ny socialreform.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i kalenderen, så skriv til [email protected]
Ministeren
Mandag 23. januar har social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S) møde med Børnerådet. Samme dag deltager ministeren ved åbningen af Familiernes Hus i Høje Taastrup for unge mødre.

Onsdag 25. januar tager Karen Hækkerup til Bruxelles for at deltage i præsentationen af det danske EU-formandskab.

Folketinget
Torsdag 26. januar har Folketingets Socialudvalg indkaldt socialministeren til samråd om rygning på plejehjem.Udvalget har bedt ministeren, på baggrund af Bjarne Laustsens udtalelser i Jyske Vestkysten 23. november 2011 om forbud mod rygning på plejehjem, redegøre for, hvordan regeringen vil sikre plejehjemsbeboere en værdig alderdom med respekt for den enkelte beboers livsstil. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Thyra Frank (LA).

Torsdag 26. januar er der 1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om arbejdsløshedsforsikring m.v., lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension samt lov om retssikkerhed og administration på det sociale område. (Forenkling af reglerne om optagelse og overflytning samt afskaffelse af kombinationsforsikring og uddannelsesydelse m.v.). Forslaget er fremsat af beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S).

0:000:00