Denne uge på Social & Forebyggelse (50)

DET SKER: Socialminister Karen Hækkerup er denne uge indkaldt til to samråd, der bl.a. omhandler uddannelse af plejefamilier og rygning på plejehjem. Ugen byder også på konference om børn og unge med psykiske vanskeligheder.
Fakta
Har du et arrangement der skal med i kalenderen, så skriv til [email protected]
Ministeren
Socialminister Karen Hækkerup (S) åbner denne onsdag 14. december konferencen: Børn og Unge med psykiske vanskeligheder - de kommunale muligheder. Konferencen arrangeres i samarbejde mellen Social- og Integrationsministeriet, KL og Servicestyrelsen. Her præsenteres erfaringer fra en række forskellige projekter på børne- og ungeområdet. Det finder sted i Tivoli Congress Center i København. 

Torsdag 15. december skal socialministeren tale ved Frivilligrådets markering af Frivilligårets afslutning og rådets årsmøde. Se nærmere herom nedenfor.

Folketinget
Torsdag 15. december er Socialministeren kaldt i samråd i Socialudvalget. Udvalget har bedt ministeren redegøre for, hvilke initiativer ministeren vil tage for at sikre den nødvendige psykologhjælp til børn og unge, som har været udsat for seksuelle overgreb. Derudover er der spurgt, hvilke initiativer ministeren vil tage for at sikre, at plejefamilier får den nødvendige uddannelse.

Endelig spørges der til, hvilke initiativer ministeren vil tage for at sikre, at alle de ressourcer, som bruges i forbindelse med anbringelser på opholdssteder, kommer de anbragte personer til gode. Samrådsspørgsmålene er stillet efter ønske fra Eyvind Vesselbo (V).

0:000:00