Denne uge på Social & Forebyggelse (6)

DET SKER: Social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S) er kaldt i hele tre åbne samråd. Derudover byder ugen på 1. behandling af lov om ændring af serviceloven angående henholdsvis forhøjelse af ydelsesloftet for tabt arbejdsfortjeneste og ledsagelse til børn og unge med nedsat funktionsevne.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i kalenderen, så skriv til [email protected]

Ministeren
Social- og integrationsminister Karen Hækkerup har i denne uge ingen officielle aktiviteter ud over aktiviteterne i folketinget, der kan læses under næste punkt.  

Folketinget
Tirsdag 7. februar er beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S), justitsminister Morten Bødskov (S) og social- og integrationsminister Karen Hækkerup kaldt i samråd i Udvalget for Udlændinge og Integrationspolitik, om hvilke fremadrettede initiativer der ifølge regeringen er behov for på baggrund af sagen om Levakovic-familien.

Martin Henriksen, der er udlændinge- og integrationsordfører for Dansk Folkeparti, har blandt andet bedt ministrene redegøre for, hvilke initiativer der efter regeringens opfattelse bør tages på kontanthjælps-, integrations- og udlændingeområdet, samt hvilke initiativer regeringen mener, der bør tages i forhold til udvisningsreglerne, og hvorvidt Københavns Kommune har håndteret sagen tilfredsstillende.

Altinget logoSocial
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget social kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00