EL og SF vil have specifikke krav til en handicapreform i nyt forståelsespapir

Støttepartierne bag S-regeringen vil være helt sikre på, at der bliver landet en aftale om markante forbedringer på handicapområdet efter valget. Derfor vil SF og EL skærpe kravene i et nyt forståelsespapir, hvis det ender med rødt flertal. Astrid Krag er klar til at fortsætte forhandlingerne om en handicapreform.

Evalueringen
af det specialiserede socialområde skal følges op af en konkret plan for,
hvordan en handicapreform skal implementeres, lyder kravet fra Enhedslistens gruppeformand, Peder Hvelplund.
Evalueringen af det specialiserede socialområde skal følges op af en konkret plan for, hvordan en handicapreform skal implementeres, lyder kravet fra Enhedslistens gruppeformand, Peder Hvelplund.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Simon Lessel

Ender det med et rødt flertal efter valget, skal der ske markante ændringer på handicapområdet i den kommende regeringsperiode.

Derfor lægger to af regeringens støttepartier op til at skærpe formuleringerne om ambitionerne for en handicapreform i et nyt forståelsespapir som konsekvens af, at det ikke lykkedes at lande en aftale i denne regeringsperiode.

Enhedslisten vil indføje i forståelsespapiret, at evalueringen af det specialiserede socialområde skal følges op af en konkret plan for, hvordan en handicapreform skal implementeres.

0:000:00