Forsikringsselskab skal skaffe frivillige mentorer til anbragte børn

LIVSFORSIKRING: Lærerstandens Brandforsikring støtter Lær for Livets mentorordning for anbragte børn med fire millioner og vil samtidig bidrage med op til 100 frivillige mentorer. Mentorerne skal rekrutteres blandt forsikringsselskabets egne kunder. 

Hos Lær for Livets har man planer om i fremtiden at dele ud af sine erfaringer med at etablere partnerskaber mellem NGO'er og private virksomheder.
Hos Lær for Livets har man planer om i fremtiden at dele ud af sine erfaringer med at etablere partnerskaber mellem NGO'er og private virksomheder.Foto: LB Forsikring
Simon Lessel
Fakta
Om de to samarbejdspartnere:

LB Forsikring
Forsikringsselskab for lærere, pædagoger, sygeplejersker, social- og sundhedsansatte samt andre undervisere. Har ca. 400.000 medlemmer og består af forsikringsselskaberne Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring og Runa Forsikring. LB Forsikring arbejder ud fra verdensmål tre, fire, ti og 13, når de indgår samarbejder.

Lær for Livet
Et seksårigt læringsprogram for anbragte børn og unge. Formålet er at støtte de anbragte børn i deres skolegang med læringscamps og mentorvejledning. Mentorerne bidrager blandt andet med lektiehjælp og socialt samvær minimum en gang om ugen.

Civilsamfundet har fået endnu en knopskydning på træet af samarbejder mellem NGO'er og private virksomheder.

Denne gang er det forsikringsselskabet Lærerstandens Brandforsikring, der støtter Lær for Livets mentorordning for anbragte børn med fire millioner kroner.

Støtten er dog ikke kun økonomisk.

0:000:00