Langvad forlader Danske Handicaporganisationer

JOB: Stig Langvad har efter 14 år som formand for Danske Handicaporganisationer meddelt, at han fratræder. Han har valgt at takke ja til en ny udfordring hos Realdania-fonden.

Danske Handicaporganisationers formand gennem 14 år Stig Langvad fratræder som formand med omgående virkning.

Det skriver DH i en pressemeddelelse.

Stig Langvad har takket ja til en ny udfordring hos Fonden Realdania, og i henhold til vedtægterne bliver DH's næstformand Thorkild Olesen, der er formand for Dansk Blindesamfund, derfor ny formand.

"Det er selvfølgelig med vemod, at jeg siger farvel til Danske Handicaporganisationer, som på mange måder har været min livsmission. Men hver ting til sin tid. Jeg trives med at gøre en forskel, og i den forbindelse har jeg fået en mulighed, som jeg ikke kan sige nej til," siger Stig Langvad i pressemeddelelsen.

Den nye stilling hos Realdania er ikke nærmere defineret i pressemeddelelsen, men det fremgår, at Stig Langvad skal arbejde med dét, han brænder mest for - 'at påvirke samfundsudviklingen i en retning, hvor der er plads til og accept af alle mennesker'. 

"Selvom målgruppen bliver bredere, og samarbejdet sker på et fælles værdigrundlag, er det essensen af det, som jeg har arbejdet for hver dag, og jeg glæder mig til at kaste mig over opgaven. Det er det samme perspektiv, der ligger til grund for arbejdet i FN, og derfor kommer jeg også til at fortsætte med dette på internationalt plan i FN regi, med særlig fokus på handicapkonventionen," siger Stig Langvad om sin nye stilling.

Stig Langvad blev i juni måned genvalgt til FN's Handicapkomite.
Denne post beholder han.

Login