Laura Lindahl var 21 stemmer fra at blive genvalgt til Folketinget: "Det føltes lidt som at miste en kæreste"

KARRIEREPORTRÆT: "Lige pludselig crashede det bare med 300 kilometer i timen. Det splintrede i tusinde stykker, og alle var helt rundt på gulvet." Sådan siger Laura Lindahl om sin sidste tid som folkevalgt for Liberal Alliance. I et interview med Altinget fortæller hun om, hvordan det er at miste et arbejde, man lever og ånder for. 

Fortalt til Malte Bruhn, journalist på Altinget. 

“Det var en rigtig rar følelse, da valgstederne lukkede, for så var det ude af mine hænder. Så da klokken blev otte, følte jeg, at det var første gang i en måned, at jeg kunne slappe af. På valgaftenen mødtes jeg med de tætteste fra mit kampagnehold og min mand for at spise middag på Hotel Sanders ved Kongens Nytorv. Jeg havde ikke rigtig lyst til at tage over på Borgen, for jeg vidste godt, at det ville blive et dårligt valg. Spørgsmålet var hvor dårligt, det ville gå.

Men vi gik alligevel derover klokken halv ti lige inden Anders Samuelsens tale. Jeg havde slet ikke fulgt med i resultaterne, så det var først, da vi kom derover, at det gik op for mig, at den var helt gal, og at vi lå omkring spærregrænsen.

Login