SFI-direktør bliver bestyrelsesformand for Hjem til Alle

Afgående direktør for SFI, Agi Csonka, er ny bestyrelsesformand for Hjem til Alle alliancen. Alliancen arbejder for at afskaffe hjemløshed blandt unge mellem 18 og 29 år.

Mikkel Bødker Olesen

Hjem til Alle alliancen får ny bestyrelsesformand i form af Agi Csonka, der er afgående direktør for SFI, skriver alliancen i en pressemeddelelse. Hjem til Alle alliancen arbejder for at afskaffe hjemløshed blandt unge mellem 18 og 29 år. 

Som bestyrelsesformand skal Agi Csonka stå i spidsen for en målsætning om at skabe 2.000 hjem på ti år. Hjem, som de unge kan kalde deres eget, og hvor kommune, civilsamfund og virksomheder samarbejder tæt for at styrke de unge.

Agi Csonka har været direktør for SFI siden sommeren 2013, og hun stod derfor i spidsen for SFI, da det tilbage i november blev bestemt, at Kora og SFI skulle fusioneres. Hun meddelte i juni, at hun ikke agtede at søge stillingen som direktør i Vive, og for to uger siden blev det offentliggjort, at det blev Kora-direktør Mickael Bech, der skal være direktør i Vive.

Altinget logoSocial
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget social kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00