Om  
Kjeld Berthelsen
Lotte Junker Pedersen

Struer Kommune ansætter velfærdsdirektør

Nuværende familiechef i Skive Kommune, Lotte Junker Pedersen, bliver ny direktør med ansvar for de store velfærdsområder i Struer Kommune fra 1. november. 

Jenny Emilie Bendix Becker

Kjeld Berthelsen, som går på pension, bliver afløst 1. november af 46-årige Lotte Junker Pedersen. Det skriver Struer Kommune i en pressemeddelelse.

Pedersen bliver direktør for fem centerchefer med tilsammen mere end 1000 medarbejdere, der arbejder på de områder der dækker den borgernære velfærd til skoleelever, ledige, ældre, mindre børn, syge og udsatte. En af de første opgaver som direktør bliver etableringen af Velfærdshuset på Peter Bangs Vej, hvor de fem centres administrative medarbejdere flytter sammen med hjemmeplejens udekørende funktion.

"Jeg kan godt lide at afprøve nye metoder og måder at gøre tingene på. Men grundlaget skal være i orden. Man kan sige, at jeg godt kan lide at stå på tremetervippen og mærke suget i maven, inden jeg springer – men først sikrer jeg mig, at der er vand i bassinet. Vi skal kunne afprøve nye ting for at sætte fokus på dem, det handler om, nemlig borgerne og vores andre samarbejdspartnere,” siger Lotte Junker Pedersen.

Hun er uddannet cand.scient.adm. i 1998. Hun har tidligere været ansat i Ringkøbing Kommunes socialforvaltning og altså senest i Skive Kommune som familiechef og stedfortræder for direktøren siden 2016.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kjeld Berthelsen

Fhv. socialdirektør, Struer Kommune
KIOL (Danmarks Forvaltningshøjskole 2011), socialrådgiver (Den Sociale Højskole, Esbjerg, 1979)

Lotte Junker Pedersen

Velfærdsdirektør, Struer Kommune
cand.scient.adm. (Aalborg Universitet, 1998 )

0:000:00