Nyhedsbrev fra Aalborg Lufthavn

Dokumentation

Nyhedsbrev, d. 13-11-2006
Hej altinget.dk,

Færøerne tre gange om
ugen i højsæsonen 2007

I 2007 bliver der tre afgange om ugen i højsæsonen på Atlantic Airways sommerrute mellem Aalborg og Færøerne. Fra 23. juni til 11. august flyves både lørdag, mandag og onsdag.

Resten af sommeren flyves lørdag og mandag, bortset fra de tre første uger i juni, hvor der kun er afgang lørdag. Sidste afgang er 10. september.

Efter en beskeden start med kun ni afgange i 2005 har Atlantic Airways i 2007 lagt op til 32 afgange på sommerruten.

Allerede til jul kommer det færøske flyselskab til Aalborg med en jule-afgang mellem Færøerne og Aalborg 21. december og 3. januar.

Færdigpakkede rejser

Sommerruten til Færøerne henvender sig især til de mange færinger, som bor i Nordjylland og deres familier i hjemlandet. Men også nordjyder, der vil opleve de 18 små øer i Nord-Atlanten, kan med fordel flyve fra deres egen lufthavn.

Atlantic Airways tilbyder også færdigpakkede ferierejser fra Aalborg til Færøerne med fly og forskellige former for overnatning. Info og brochure på tlf. 32 50 47 00. Profil Rejser har lignende pakkerejser. Tlf. 7733 5500 - www.profil-rejser.dk.

Toldfrit på rejsen

Da Færøerne ikke er med i EU kan der handles toldfrit på rejsen. Flytiden er kun en time og tre kvarter med Atlantic Airways fire-motores jetfly af typen British Aeropace 146. Flyet kaldes også jumbolina, fordi det med sine fire jetmotorer ligner en miniudgave af  jumboflyet. Der er plads til 83-92 passagerer.

www.atlantic.fo - www.flyfaroe.dk - 32 50 47 00.

Du modtager dette nyhedsbrev, da du har tilmeldt dig denne service på http://www.aal.dk. Ønsker du ikke længere at være tilmeldt Aalborg Lufthavn a.m.b.a s nyhedsservice, så send venligst en email til [email protected], eller klik dig ind på http://www.aal.dk og indtast din email-adresse samt sæt markering i feltet "Frameld".

Bemærk: Dette nyhedsbrev kan ikke besvares. Deres henvendelse ved at besvare dette nyhedsbrev vil derfor ikke blive læst.


Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00