Nyhedsbrev fra Aalborg Lufthavn

Dokumentation

Nyhedsbrev, d. 14-12-2006
Hej altinget.dk,

Krone Rejser fra Aalborg

Krone Rejser tilbyder nu billige pakkerejser fra Aalborg til London og Malaga, samt flybilletter til København. I alle tilfælde flyver Krone Rejsers gæster på Sterlings nye ruter fra Aalborg.

Flyrejse og to overnatninger med morgenmad på hotel i London centrum fås fra  1495 kr. Der er afgang hver dag undtagen lørdag, og du bestemmer selv afrejsedagen og hvor længe du vil være i London.

Til Malaga er der fly hver lørdag. Fly og  f.eks. 1 uges ophold i lejlighed på Costa del Sol koster fra 2995 kr.

www.kronerejser.dk

Partyferie for unge

Den står på fest og farver, når Ung Rejs og Viby Ungdomsrejser til sommer sender charterfly med unge fra Aalborg Lufthavn til Golden Sands i Bulgarien. De to rejsearrangører er Danmarks største når det gælder partyrejser for unge, der får en festlig charterferie med fuld musik, forskellige former for fester og sjove udflugter.

Der bliver afgang hver onsdag i skolesommerferien, oplyser Ung Rejs, som har hjemme i Tjæreborg. Selskabet ejes af grundlæggeren John Tobiesen, der også driver Viby Ungdomsrejser. Et vigtigt indslag i ungdomsrejserne er koncerter med kendte rock og popbands.

www.ungrejs.dk - www.viby.dk - 70 10 13 10

Ny rejsearrangør på Tyrkiet

Muhammed-krisen? Nej, den er for længst ude af verden, siger indehaveren af Anatolien Rejser i København, Hikmet Cengiz. Han har i 14 år sendt danskere på charterrejser til Anatolien, bedre kendt som Sydtyrkiet, og til sommer kan nordjyderne flyve fra Aalborg med Anatolien Rejser.

- Fra april til midten af august bliver der afgang fra Aalborg hver mandag, siger Hikmet Cengiz. Flyet lander i Antalya, den største by på sydkysten, men gæsterne kan også vælge at holde ferien i kendte feriebyer som Alanya, Side eller Belek, der er et paradis for golfspillere.

Anatolien Rejser kan tilbyde såvel hoteller som ferielejligheder og villaer.

www.anatolienrejser.dk - 33 21 21 13 

Du modtager dette nyhedsbrev, da du har tilmeldt dig denne service på http://www.aal.dk. Ønsker du ikke længere at være tilmeldt Aalborg Lufthavn a.m.b.a s nyhedsservice, så send venligst en email til [email protected], eller klik dig ind på http://www.aal.dk og indtast din email-adresse samt sæt markering i feltet "Frameld".

Bemærk: Dette nyhedsbrev kan ikke besvares. Deres henvendelse ved at besvare dette nyhedsbrev vil derfor ikke blive læst.


Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00