Nyhedsbrev fra Aalborg Lufthavn

Dokumentation

Nyhedsbrev, d. 16-01-2007
Hej altinget.dk,

Mallorca tre gange om ugen

Der bliver hele tre charterafgange om ugen til Mallorca til sommer. Apollo Rejser og  Bravo Tours flyver også til den poulære ferieø, som MyTravel selskaberne Tjæreborg og Spies har haft på programmet i flere år.

Kærlighedens ø har været danskernes charterfavorit i snart 50 år. Øen har bevaret sin charme, og de tre charterselskaber har alle et stort og varieret Mallorca-program med hoteller, ferielejligheder mv. ved såvel Palma-bugten som Alcudia og mange andre steder. Apollo kan bl. a. byde på et gammelt kloster i Puerto de Soller på østkysten.

MyTravel flyver til Mallorca fredag i hele sommersæsonen med MyTravel Airways. Bravo Tours flyver lørdag med Sterling, også hele sommersæsonen, mens Apollo nøjes med en kortere periode fra 5. maj til 8. august. Der er afgang lørdag med det spanske flyselskab Spanair. 

Med Mallorca udvider Apollo sit program fra Aalborg. I forvejen flyver selskabet til Bulgarien, Kreta og Korfu fra Aalborg.

www.apollorejser.dk - www.mytravel.dk - www.bravotours.dk

Du modtager dette nyhedsbrev, da du har tilmeldt dig denne service på http://www.aal.dk. Ønsker du ikke længere at være tilmeldt Aalborg Lufthavn a.m.b.a s nyhedsservice, så send venligst en email til [email protected], eller klik dig ind på http://www.aal.dk og indtast din email-adresse samt sæt markering i feltet "Frameld".

Bemærk: Dette nyhedsbrev kan ikke besvares. Deres henvendelse ved at besvare dette nyhedsbrev vil der for ikke blive læst.


Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00