Nyhedsbrev fra Aalborg Lufthavn

Dokumentation

Nyhedsbrev, d. 04-01-2007
Hej altinget.dk,

Ny Ferieguide 2007

Aalborg Lufthavns Ferieguide 2007 er klar med sommerens varme chartermål og spændende storby-tilbud.

Spaniens Costa del Sol og de to græske øer Rhodos og Santorini er sommerens nye chartermål fra Aalborg. En anderledes nyhed er partyrejser for unge til Bulgarien, og desuden er der flere rejser til Mallorca og Tyrkiet.

I alt op til 19 ugentlige charterafgange fra Aalborg Lufthavn i sommersæsonen, og der er 11 rejsemål at vælge imellem.

Dem kan du læse om i Ferieguiden, der også fortæller om de mange færdigpakkede storby-tilbud fra Aalborg. Direkte til London og Malaga med Sterlings nye ruter fra Aalborg og ellers via København med SAS til ca. 48 europæiske storbyer.

Hovedstaden er også en storbyferie værd, og både SAS, Sterling og Cimber Air har billigbilletter på Aalborg-København ruten.

Bestil den trykte Ferieguide 2007

Se den elektroniske Ferieguide 2007 

Du modtager dette nyhedsbrev, da du har tilmeldt dig denne service på http://www.aal.dk. Ønsker du ikke længere at være tilmeldt Aalborg Lufthavn a.m.b.a s nyhedsservice, så send venligst en email til [email protected], eller klik dig ind på http://www.aal.dk og indtast din email-adresse samt sæt markering i feltet "Frameld".

Bemærk: Dette nyhedsbrev kan ikke besvares. Deres henvendelse ved at besvare dette nyhedsbrev vil derfor ikke blive læst.


Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00