Nyhedsbrev fra Aalborg Lufthavn

Dokumentation

Nyhedsbrev, d. 26-10-2006
Hej altinget.dk,

Let gennem sikkerhedscheck
med toilettasken i kufferten

Nye skrappe sikkerhedskrav til håndbagagen

Skrappe EU-regler i kampen mod terrorister begrænser mængden af væsker, cremer mv. i den håndbagage, flypassagerer tager med i flyet. De nye regler træder i kraft allerede 6. november, og mange lufthavne frygter kaos. Det gælder dog ikke Aalborg Lufthavn.

- Det skal nok gå blot passagererne anbringer så meget som muligt, og specielt toilettasken, i kufferten og så i øvrigt kommer i pæn tid, mener lufthavnens sikkerhedschef Søren Bjerg.

Det er tilladt at gå gennem sikkerhedskontrollen med flasker, dåser, tuber, gel, spray og andre beholdere, der højst kan rumme 100 milliliter eller 1 deciliter.

Hele herligheden skal kunne være i en én-liters plastpose, som skal være genlukkelig ? dvs. den skal være forsynet med en ?lynlås? i toppen, og posen skal vises frem i sikkerhedskontrollen.

Det er op til passagererne selv at anskaffe disse poser, dog vil Aalborg Lufthavn sørge for at der er ekstra poser ved check-in.

Læs mere på vores hjemmeside under menupunktet Sikkerhed www.aal.dk

Du modtager dette nyhedsbrev, da du har tilmeldt dig denne service på http://www.aal.dk. Ønsker du ikke længere at være tilmeldt Aalborg Lufthavn a.m.b.a s nyhedsservice, så send venligst en email til [email protected], eller klik dig ind på http://www.aal.dk og indtast din email-adresse samt sæt markering i feltet "Frameld".

Bemærk: Dette nyhedsbrev kan ikke besvares. Deres henvendelse ved at besvare dette nyhedsbrev vil derfor ikke blive læst.


Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00