Dagens podcast: Kan blå blok vinde vælgere med en trafikaftale?

AJOUR: Regeringen og Dansk Folkeparti har spillet ud med en infrastrukturplan, der blandt andet skal sikre flere motorvejskilometer. Men kan sådan et udspil rykke stemmer ved et valg? Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

En blå samling af politikere præsenterede i sidste uge en plan for fremtidens infrastruktur i Danmark.

Den nye aftale betød samtidig, at Dansk Folkeparti opsagde de tidligere infrastrukturforlig, der er blevet indgået, hvor DF var gået sammen med flere partier i den røde blok.

Aftalen ligner et valgoplæg fra regeringen og Dansk Folkeparti − men kan man flytte stemmer ved at foreslå ny infrastruktur? Og kan vi være sikre på, at Socialdemokratiet eller Radikale ikke tilslutter sig aftalen?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udgave, hvor transportredaktør Kim Rosenkilde er gæst.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Er en million miljøvenlige biler i 2030 overhovedet realistisk? Dagens podcast: Er en million miljøvenlige biler i 2030 overhovedet realistisk? Næste artikel Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark
Taskforce retter skarp kritik mod Trafikstyrelsen

Taskforce retter skarp kritik mod Trafikstyrelsen

MISINFORMATION: Ny rapport finder stærkt kritisable forhold i Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens håndtering af sagen om en politianmeldt tidligere luftfartslæge. En chokeret transportminister lader nu advokater undersøge departementets rolle i sagen.