Flertal bakker op om Passagerpulsen: Redning er op til regeringen

OPBAKNING: Bevillingen til Forbrugerrådet Tænks talerør for brugerne af den offentlige transport, Passagerpulsen, står til at udløbe. Men nu bakker et flertal af partierne op om en forlængelse.

Det kan blive sværere for passagererne i den offentlige transport at få bedre vilkår, hvis Passagerpulsen må lukke ned. Men nu bakker fem partier op om en forlængelse af passagerernes talsrør.
Det kan blive sværere for passagererne i den offentlige transport at få bedre vilkår, hvis Passagerpulsen må lukke ned. Men nu bakker fem partier op om en forlængelse af passagerernes talsrør. Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix

Et stort flertal blandt partierne på Christiansborg ser gerne en forlængelse af Passagerpulsen, der er Forbrugerrådet Tænks talerør for passagererne i den offentlige transport.

Det viser en rundspørge blandt partiernes ordførere, som Altinget har foretaget. Her fortæller både Enhedslisten, SF, Venstre, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Konservative og Alternativet, at de godt kan bakke op om at forlænge Passagerpulsen.