Nyhedsbrev fra Aalborg Lufthav

Dokumentation

Nyhedsbrev, d. 14-02-2007
Hej altinget.dk,

Lavprisbarometer på SAS-ruter

SAS har lanceret et Lavprisbarometer på nettet. Det viser hvor mange billige billetter, der er på de mest populære ruter 1-2 måneder frem i tiden - og hvad fra-prisen er.

Et nyttigt redskab for netsurfere på jagt efter inspiration til en spontan ferietur. Man får et hurtigt overblik over udbuddet af lavpris-billetter og kan med nogle få klik bestille billetten.
 
Lavprisbarometeret omfatter en række ruter fra København til europæiske storbyer, plus naturligvis ruten Aalborg-København. SAS har enkeltbilletter fra 345 kr. på Aalborg-København ruten, og ifølge selskabet er der mindst 5000 af disse lavpris-billetter på ruten hver måned.

På billig-rejserne fra København ud i Europa kan man købe en tilslutningsbillet fra Aalborg til København for 425 kr. hver vej. Det betyder, at en enkeltrejse fra Aalborg til f. eks. Paris eller Dublin fås for 1020 kr. 

Hidtil har SAS markedsført sine lavpris-billetter under navnet Snowflake, men fra midten af marts forsvinder snefnuggene til fordel for lavprisbarometeret.
Adressen er: www.sas.dk/barometer

Vinterferie med Cimber Air

Fra 12. februar og resten af måneden har Cimber Air en særlig vinterferie-kampagne på Aalborg-København ruten. Det betyder priser  fra 260 kr. til 391 kr. for en enkeltbillet, afhængig af hvor tidligt billetten bestilles.

De billige billetter kan bruges på alle Cimber Airs afgange mellem Aalborg og København, men der er kun et begrænset antal, oplyser selskabet.

Samtidig sænker Cimber Air den laveste pendlerpris med Travel Card Aalborg til 695 kr. for en returbillet og 358 kr. for en enkeltbillet.

Billig-billetter og Travel Card Aalborg kan bookes og bestilles på www.cimber.dk

Fortsat priskrig på København-ruten

Priskonkurrencen på Aalborg-København ruten startede da Sterling sidste år gik ind på ruten med foreløbig tre daglige afgange - og den fortsætter med Sterling, SAS og Cimber Air som aktører. De billige billetter har åbnet et nyt marked, så alle har fremgang i passagertallet.

Sterling sælger fortsat enkeltbilletter fra 260 kr. og SAS er nede i 345 kr. for den billigste enkeltbillet, mens en flex enkeltbillet koster fra ca. 900 kr.

I følge SAS er der 5000 af de billige envejs-billetter hver måned på Aalborg-København ruten. Fra Aalborg fås de billige billetter primært på dagens tre sidste afgange, mens de fra København især findes på den tidlige morgenafgang og middagsafgangene. Og i weekenden er der billigbilletter på stort set alle afgange, lover SAS.

Også Cimber Air er med i priskrigen på Aalborg-København ruten med billig-billetter og korte priskampagner. Til gavn for plagede togrejsende, bilister og andre, som med fordel kan skifte til fly. 

Tid er også penge for især erhvervsrejsende, der inklusiv check-in tid til flyet kan være i København inden toget er nået til Århus.

www.sas.dk - www.sterling.dk - www.cimber.dk

Du modtager dette nyhedsbrev, da du har tilmeldt dig denne service på http://www.aal.dk. Ønsker du ikke længere at være tilmeldt Aalborg Lufthavn a.m.b.a s nyhedsservice, så send venligst en email til [email protected], eller klik dig ind på http://www.aal.dk og indtast din email-adresse samt sæt markering i feltet "Frameld".

Bemærk: Dette nyhedsbrev kan ikke besvares. Deres henvendelse ved at besvare dette nyhedsbrev vil derfor ikke blive læst.


Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00