Om  
Jeppe la Cour

Rønne Havn udvider ledelsen

Rønne Havn styrker sin organisation og ledelse  med ansættelsen af Jeppe la Cour som kommerciel direktør.

<div>Rønne Havn styrker sin organisation ved at etablere en ny position som kommerciel direktør, og de har nu udpeget Jeppe la Cour til at varetage denne rolle.<br></div>
Rønne Havn styrker sin organisation ved at etablere en ny position som kommerciel direktør, og de har nu udpeget Jeppe la Cour til at varetage denne rolle.
Foto: Rønne Havn
Bolette Høj

Rønne Havn står over for en kommende vækstperiode og har derfor truffet beslutningen om at styrke sin organisation og ledelse. I en officiel pressemeddelelse meddeler havnen, at Jeppe la Cour er blevet udnævnt til den nye stilling som kommerciel direktør for at imødekomme de øgede kommercielle muligheder.

Jeppe la Cour, der har været ansat hos Rønne Havn siden 2019, indtager nu rollen som kommerciel direktør og påtager sig ansvaret for at styrke alle forretningsområder, herunder færger, bulk, krydstogt, offshore og udlejning af områder og bygninger.

Samtidig meddeler havnen ansættelsen af en ny direktør for drift og produktion. Den nuværende direktør, Jørn Nygaard, vil efterfølgende påtage sig rollen som projektchef med ansvar for alle større infrastruktur- og byggeprojekter, når den nye direktør er på plads.









0:000:00