Altinget kåret som gazelle-vækstvirksomhed

OM OS: ApS Altinget.dk er netop kåret som såkaldt gazelle-virksomhed. Det kræver fordobling af størrelsen på fire år.

Redaktionen

Altinget.dk, du læser netop nu, er – desværre – noget så sjældent som en dansk medievirksomhed i vækst. Dagbladet Børsen, der siden 1995 har kåret såkaldte gazelle-virksomheder med særlig stor vækst, har udnævnt Altinget.dk til en af Danmarks vækstvirksomheder på grundlag af analyse af selskabets regnskaber de sidste fire år.

I 2015 er 1449 virksomheder udnævnt som gazeller, fordelt på 790 debutanter og 659, som tidligere har været udnævnt.

Gazellerne er identificeret blandt de aktie- og anpartsselskaber, der har afleveret fire på hinanden følgende årsrapporter og har formået som minimum at fordoble enten nettoomsætningen eller bruttoresultatet over perioden.

"Vi er naturligvis stolte. Med den økonomiske vækst følger også en markant trafikvækst, og i dag er vores samfundsrolle på linje med nichedagblade som Kristeligt Dagblad og Information. Men vi har ambition om mere. De næste to år i hvert fald forventer vi at blive gazelle igen," siger Altingets stifter og udgiver Rasmus Nielsen.

Gazellerne fejres ved en konference 18. november, hvor Altinget repræsenteres af formanden Per Mikael Jensen, kommerciel chef Jesper Skeel og salgschef Ricky Thomsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rasmus Nielsen

Formand for Alrow Media, udgiver af Altinget i Danmark, Norge og Sverige samt Mandag Morgen
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 1983)

0:000:00