DI styrker fokus på vand og vandteknologi

BLÅT FOKUS: En række teknologiproducenter, rådgivere og vand- og spildevandsforsyninger har i denne uge stiftet foreningen DI Vand. Den skal sætte tryk og politisk fokus på vandområdet, og målet er en fordobling af vandteknologieksport i 2030.

Tirsdag så DI Vand officielt dagens lys ved en generalforsamling i Industriens Hus og bliver nu en ny spiller på vandområdet.

Bag den nye forening står en række DI-medlemmer, der på den ene eller anden måde bruger, rådgiver eller arbejder med vand og spildevand. DI Vand skal nu arbejde for at styrke forskning og innovation på vandområdet, forbedre virksomhedernes rammevilkår og skabe fokus på eksportinitiativer på vandområdet.

”Jeg er glad for, at så mange virksomheder, der arbejder med vandteknologi, vil være med i DI Vand. Rent drikkevand og ordentlig håndtering af spildevandet er desværre stadig en udfordring mange steder i verden, og danske virksomheder står stærkt, når det gælder om at finde gode og bæredygtige løsninger på udfordringerne. Nu har virksomhederne fået et fælles talerør,” siger Tine Roed, direktør i DI, i en pressemeddelelse.

Login