Om  
Rikke Friis

Røde Kors henter ny chef fra Dansk Flygtningehjælp

Rikke Friis har i over 25 arbejdet hos Dansk Flygtningehjælp. Midt i december tiltræder hun som international chef for Røde Kors.

"Jeg har altid beundret Røde Kors’ særlige mandat og frivilligheden som bærende kraft i forhold til at afhjælpe menneskelig nød, lidelse og diskrimination," skriver Rikke Friis, der fra midten af december tiltræder som international chef for Røde Kors. 
"Jeg har altid beundret Røde Kors’ særlige mandat og frivilligheden som bærende kraft i forhold til at afhjælpe menneskelig nød, lidelse og diskrimination," skriver Rikke Friis, der fra midten af december tiltræder som international chef for Røde Kors. Foto: Pressefoto, Røde Kors, Miriam Nielsen
Sophie Bavnhøj

"Jeg er super glad for at dele, at jeg starter som international chef i Røde Kors i Danmark midt december," skriver Rikke Friis på sin LinkedIn.

I over 25 år har hun været en del af Dansk Flygtningehjælp, men nu skifter hun hverdagen ud med det, hun selv beskriver om et drømmejob.

"Jeg har altid beundret Røde Kors’ særlige mandat og frivilligheden som bærende kraft i forhold til at afhjælpe menneskelig nød, lidelse og diskrimination," skriver hun i sit opslag.

Altinget logoUdvikling
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget udvikling kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00