Privat aktør har blod på tanden

PRIVAT JOBCENTER: Konsulentvirksomheden Ramsdal A/S, der driver Danmarks første OPP-jobcenter, har efter fem måneder i Gribskov mod på flere udfordringer, siger adm. direktør Karl Erik Nielsen.
Torbjørn Næs Bertelsen

Vi har sonderinger fremme og er meget optaget af de udviklinger, vi ser på sygedagpengeområdet.

Poul Erik Nielsen
Adm. direktør, Ramsdal A/S

Firmaet bag Jobcenter Gribskov A/S, Ramsdal A/S, har nu drevet Danmarks første privatdrevne jobcenter i lidt mere end fem måneder. Det har ifølge kommunaldirektøren i Gribskov foreløbig været en succes med tilfredsstillende resultater, som har resulteret i, at mange kommuner har forhørt sig hos den nordsjællandske kommune for at høre mere om deres erfaringer.

Skulle andre kommuner være interesserede i at starte projekter af samme art som Gribskov Kommune, er Ramsdal A/S klar til at tage udfordringen op. Det siger administrerende direktør for det konsulentvirksomheden med base i Kolding, Karl Erik Nielsen. Mere om det senere.

For det er nemlig ikke kun Gribskov Kommune, der ejer 49 pct. af aktierne i jobcenteret, der er glad for samarbejdet. Karl Erik Nielsen mener nemlig også, at arbejdet er startet godt.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00