DF retter skarp kritik mod regeringen

STILSTAND: Dansk Folkepartis arbejdsmarkedsordfører retter hård kritik mod regeringen og Inger Støjberg for at stå i stampe i en krisetid på arbejdsmarkedet. S og SF bakker op, men Støjberg genkender ikke kritikken.
Dansk Folkeparti retter en skarp kritik mod regeringen og Inger Støjberg. DF er velkomne til at snakke med os, lyder beskeden fra S og SF.
Dansk Folkeparti retter en skarp kritik mod regeringen og Inger Støjberg. DF er velkomne til at snakke med os, lyder beskeden fra S og SF.Foto: flickr.com
Anne Bjerregaard
Foto: flickr.com

Der er mange ting, der tyder på, at man stadig arbejder ud fra, at der er stor mangel på arbejdskraft. Der er ikke slået om til, at der er overskud af ledige hænder.

Bent Bøgsted (DF)
Arbejdsmarkedsordfører

Regeringens trofaste støtteparti har flere gange langet ud efter regeringen og statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og krævet, at der blev trådt i karakter.

Nu melder DF's arbejdsmarkedsordfører Bent Bøgsted sig også på banen med åbenbar kritik. Han ser med stor utilfredshed på, at der lige nu intet sker på arbejdsmarkedsområdet.

"Der er mange ting, der tyder på, at man stadig arbejder ud fra, at der er stor mangel på arbejdskraft. Der er ikke slået om til, at der er overskud af ledige hænder. Det var godt, hvis vi kunne tilpasse systemet, så der ikke var de samme krav til folk nu, når der er stor ledighed. Men der er ikke lagt op til, regeringen vil røre ved det," siger Bøgsted og skarpvinkler kritikken:

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00