Mød det nye debatpanel på Altinget | Arbejdsmarked

DEBATPANEL: Et friskt hold på fem debattører er klar til at komme med nye og spændende indspark om alt det, der rører sig på det danske arbejdsmarked. Mød de nye paneldeltagere her.
Foto:
Foto:
Foto: Pressefoto
Foto:
Foto:
Det nye debatpanel består af fem personer med hver deres viden om det danske arbejdsmarked. De skal i de kommende måneder danne rammerne om en skarp og nuanceret debat på Altinget | Arbejdsmarked. Under valgkampen og i tiden lige efter valget er der nok af spændende emner at tage fat på for deltagerne i det nye debatpanel.

Læs mere om panelets deltagere her:

<img align="left" src="@nyimg=9310@" style="padding-right:5px;" />Anna Mee Allerslev (R), beskæftigelses- og integrationsborgmester i København
Første januar overtog Anna Mee Allerslev posten som beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune efter Klaus Bondam. Samtidig blev Anna Mee Allerslev, der er født i 1984, Københavns yngste borgmester nogensinde.

<img align="left" src="@nyimg=9346@" style="padding-right:5px;" />Jørn Neergaard Larsen, administrerende direktør for Dansk Arbejdsgiverforening
62-årige Jørn Neergaard Larsen arbejder som adm. direktør for DA for arbejdsgivernes interesser, men tidligere har han været på lønmodtagersiden, idet han fra 1982-1986 var direktør for Danmarks Jurist- og Økonomforbund. Jørn Neergaard Larsen er da også selv cand.jur.

<img align="left" src="@nyimg=4431@" style="padding-right:5px;" />Morten Kaspersen, forretningsfører 3F's a-kasse, 3FA
Tilbage i 1996 blev Morten Kaspersen leder af SiD's a-kasse, og siden fusionen mellem KAD og SiD i 2005 har Morten Kaspersen været leder af Faglig Fælles A-kasse, 3F. Han er desuden medlem af 3F's ledelse og hovedbestyrelse og er derudover formand for a-kassernes brancheorganisation, AK-Samvirke.

<img align="left" src="@nyimg=9348@" style="padding-right:5px;" />Kurt Nygaard, chef i Horsens Jobcenter
Som jobcenterchef er Kurt Nygaard dagligt involveret i problematikkerne i forbindelse med ledighed, aktivering og jobsøgning, samtidig med at han leder jobcenteret i Horsens. Kurt Nygaard vil blandt andet bruge sine erfaringer herfra i debatten.

<img align="left" src="@nyimg=9347@" style="padding-right:5px;" />Louise Pihl, arbejdsmarkedschef i Dansk Byggeri
Som arbejdsmarkedschef i Dansk Byggeri er Louise Pihl engageret og interesseret i arbejdsmarkedspolitikken. Men også emner som integration, erhvervsuddannelser, uddannelsespolitik og voksen- og efteruddannelse er blandt Louise Pihls daglige arbejdsområder.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00