Altinget udvider med redaktion ud til Slotsholmen

UDVIDELSE: I takt med Altingets udvidelser er der blevet behov for mere plads. Derfor flytter redaktion og research-afdeling samt tv-produktionen til nye lokaler i Nybrogade ved Christiansborg.

Det startede i januar 2000 i et værelse i en lejet lejlighed på Nørrebro. Siden kom redaktionslokale på Christiansborg til, og det store skridt tog vi i 2005, da Altinget udvidede med lokaler på Gammel Strand over for Christiansborg.

Siden 2010 har netavisen haft hovedkvarter i en fredet 1600-tals ejendom på Frederikholms Kanal vis-a-vis den lidt yngre Christiansborg Ridebane. Nu suppleres med lokaler i den ligeledes fredede Nybrogade 28, hvor redaktion og research flytter ind på 350 kvadratmeter. I kælderen indrettes desuden tv-faciliteter og frokoststue for alle ansatte fra Danmark og Sverige.

Herefter råder Altinget over redaktionslokaler på Christiansborg, redaktion i Nybrogade samt ledelse, salg og it på Frederiksholms Kanal. Selv om det er spredt over tre lokationer, er det i praksis én enhed, fordi lokalerne ligger så tæt på hinanden i det, der i daglig tale hedder "Christiansborg-miljøet".


Rasmus Nielsen
Udgiver

Forrige artikel Årets Ting-Pris går igen til Pia Kjærsgaard Årets Ting-Pris går igen til Pia Kjærsgaard Næste artikel Sorgenfrey ny formand for nordisk fagbevægelse Sorgenfrey ny formand for nordisk fagbevægelse
Konsulentbesparelser dræner puljer til socialt udsatte

Konsulentbesparelser dræner puljer til socialt udsatte

PENGEJAGT: Satspuljeprojekter er udset til at trække en stor del af læsset, når Beskæftigelsesministeriet skal finde konsulentbesparelser for 52 millioner kroner i 2021. Blå blok beskriver forhandlingerne som mudrede og kritiserer regeringen for at drive rovdrift på satspuljemidler.