Dagens podcast: Er Mette Frederiksen kommet tættere på en aftale om pension?

AJOUR: Der blev talt om pension ved weekendens møder hos både DF, S og Radikale. Er statsministeren så kommet tættere på en pensionsaftale?

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Et af valgets helt centrale emner var tidligere pension til de særligt nedslidte.

En pensionsaftale er dog ikke lige på trapperne, og Socialdemokratiet venter lidt endnu med at præsentere et udspil, som de andre partier kan tage stilling til.

Alligevel rakte Mette Frederiksen hånden ud til Kristian Thulesen Dahl under weekendens partimøder, og også DF-formanden tog debatten op i sin tale ved Dansk Folkepartis årsmøde.

Er Mette Frederiksen kommet nærmere en aftale om det centrale emne i valgkampen?

Det ser Altinget Ajour på i dagens udsendelse, hvor politisk kommentator Erik Holstein er gæst.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Dagens podcast: Hvordan kan Mette Frederiksen få sin ide om differentieret pension til at ske? Dagens podcast: Hvordan kan Mette Frederiksen få sin ide om differentieret pension til at ske? Næste artikel Podcast: Nye tider i dagpengeland Podcast: Nye tider i dagpengeland
Coronakrisen kan sende flere seniorer på tidlig pension

Coronakrisen kan sende flere seniorer på tidlig pension

TILBAGETRÆKNING: Høj arbejdsløshed kan kortslutte årtiers bestræbelser på at få seniorer til at arbejde længere, konkluderer professor bag nyt forskningsprojekt. Beskæftigelsesministeren anerkender udfordringen, men ser samtidig et styrket behov for en ret til tidlig pension.