Dagens podcast: Hvorfor går Løkke nu ud og taler om lovbestemt mindsteløn?

AJOUR: Det nærmer sig et valg, og alligevel går Lars Løkke Rasmussen ud og stikker til noget af det mest hellige i den danske model. Hvorfor gør han det? Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Normalt er det arbejdsmarkedets parter, der aftaler lønnen på de forskellige områder.

Men på nogle områder er den tilgang måske ikke nok til at løse alle problemerne, mener Lars Løkke Rasmussen, der har luftet idéen om en lovbestemt mindsteløn, både på sin Facebook-profil og til et FH-topmøde i denne uge.

Men hvorfor går Lars Løkke Rasmussen ud med sådan en udmelding så tæt på det kommende valg, når den danske model bliver set på som noget så helligt?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udgave, hvor både arbejdsmarkedsredaktør Søren Elkrog Friis og EU-redaktør Rikke Albrechtsen er gæster.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Regeringen mangler stadig at lukke en flanke før valget Dagens podcast: Regeringen mangler stadig at lukke en flanke før valget
Socialdemokratiet er ude af pensionsforhandlinger

Socialdemokratiet er ude af pensionsforhandlinger

TILBAGETRÆKNING: Ifølge Mette Frederiksen har regeringen smidt Socialdemokratiet ud af forhandlingerne om bedre vilkår for de nedslidte. Den udlægning er beskæftigelsesministeren dog ikke enig i.