Dagens podcast: Strejken i DSB handler om hele selskabets fremtid

AJOUR: Skal DSB fortsætte med at levere dansk togdrift, eller skal der i stedet gøres plads til andre virksomheder? Det er spørgsmålet for DSB-ledelsen, der derfor arbejder for at vise, at man sagtens kan levere økonomisk rentabel togdrift.

Abonner via iTunes her| Find os i Spotify her | RSS-feed her

To gange inden for de seneste to uger har de DSB-ansatte strejket.

I bund og grund frygter medarbejderne, at de står over for store ændringer i deres overenskomst, efter at regeringen har fremlagt seks bud på en fremtidig togdrift – hvoraf ingen af scenarierne er at fortsætte som nu.

I stedet er der fuld fokus på udbud af det danske jernbanenet, og derfor skal DSB-ledelsen vise, at de kan levere togdrift med sorte tal på bundlinjen, så man stadig er en relevant togleverandør i fremtiden.

I dagens Altinget: ajour sætter vi fokus på DSB.

Abonner via iTunes her| Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Arbejdsmarkedets manglende hænder skal findes hos personer med handicap Dagens podcast: Arbejdsmarkedets manglende hænder skal findes hos personer med handicap Næste artikel Dagens podcast: Frokostpausen på seks skoler ripper op i OK18-aftalen Dagens podcast: Frokostpausen på seks skoler ripper op i OK18-aftalen