Departementschef glæder sig over markant flere tilfredse medarbejdere: Det er svært at genkende billedet af, at Slotsholmen er i brand

Privatliv og arbejdsliv hænger bedre sammen for de ansatte i Beskæftigelsesministeriets departement i forhold til i 2021, viser en trivselsundersøgelse. Altinget har spurgt departementschef Søren Kryhlmand, hvordan det er lykkedes, og hvordan han forholder sig til den generelle debat om arbejdsmiljøet på Slotsholmen.

Beskæftigelsesministeriets departementschef Søren Kryhlmand fortæller, at departementets kontorchefer oplever, at ansøgere i stigende grad spørger ind til, om den offentlige debat afspejler de reelle arbejdsvilkår.
Beskæftigelsesministeriets departementschef Søren Kryhlmand fortæller, at departementets kontorchefer oplever, at ansøgere i stigende grad spørger ind til, om den offentlige debat afspejler de reelle arbejdsvilkår.Foto: Pressefoto
Sine Riis Lund

Flere trives med arbejdsmængden, når de går på arbejde i Beskæftigelsesministeriets departement.

Dermed er det lykkedes at bryde den onde arbejdscirkel, som der ifølge den offentlige debat hersker på Slotsholmen.

Det viser departementets trivselsundersøgelse fra dette efterår, hvor der generelt er klare forbedringer i det oplevede arbejdspres i forhold til en tilsvarende undersøgelse fra 2021.

0:000:00