Om  
Gitte Geertsen
Simon Tøgern
Anja C. Jensen

HK Privat får ny næstformand

HK Privats omtrent 100.000 medlemmer fik i weekenden ny næstformand, da Gitte Geertsen vandt valget med 135 ud af de 256 stemmer.

Gitte Geertsen har været aktiv i HK siden 2008 og har mange års erfaring fra HK Privats bestyrelse.
Gitte Geertsen har været aktiv i HK siden 2008 og har mange års erfaring fra HK Privats bestyrelse.Foto: 3F/Carsten Bundgaard
Cindy Shummontien Green

Gitte Geertsen er HK Privats nye næstformand. Det stod klart ved den ekstraordinære kongres lørdag 3. april i Nyborg.

Det skriver HK Privat.

Gitte Geertsen var oppe imod den 35-årige modkandidat Christina Madsen Kristiansen, som fik 121 stemmer, men valget endte på Gitte Geertsen, der fik 135 af de 256 stemmer.

Den nyvalgte næstformand kommer fra en stilling som sagsbehandler og tillidsrepræsentant hos 3F's a-kasse, hvor hun har været i mere end 26 år.

Derudover har hun stort kendskab til HK's arbejde, da hun har været aktiv i organisationen siden 2008. I de år har hun blandt andet siddet i HK Privats øverste politiske ledelse og som formand for Organisationsgruppen.

"Jeg er meget beæret over tilliden, og jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg er især gået til valg på at skabe et bedre arbejdsmiljø for flere af vores medlemmer, og det ser jeg frem til at levere på," siger Gitte Geertsen.

Posten som næstformand har været ledig siden oktober 2021, efter den foregående næstformand Anja C. Jensen blev valgt som forbundsformand for HK Danmark.

Gitte Geertsen kan nu se frem til at samarbejde med HK Privats formand, Simon Tøgern, hvor de sammen skal arbejde for at styrke retningen for de knap 100.000 medlemmer.

"Jeg glæder mig til igen at få en politisk makker, der kan være med til at sætte og styrke retningen for et stærkt og progressivt HK Privat. Vi står over for store opgaver, ikke mindst overenskomstforhandlingerne i 2023, og jeg ser frem til at få Gitte Geertsen med i det arbejde," siger HK Privats formand Simon Tøgern.

Gitte Geertsens post som formand for HK Privats Organisationsgruppen bliver overtaget af Mette Julie Theilsborg.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Gitte Geertsen

Næstformand, HK Privat
diplomuddannelse i beskæftigelsesindsats

Simon Tøgern

Fhv. sektorformand, HK/Privat
reprokopist (KTS. 1983)

Anja C. Jensen

Forbundsformand, HK Danmark
Hotelreceptionist

0:000:00