Hvordan påvirker nye anbefalinger den sprængfarlige debat om fremtidens pension?

Efter halvandet års arbejde anbefaler Pensionskommissionen, at vores pensionsalder skal fortsætte med at stige, efter den rammer 70 år – men i et langsommere tempo end tidligere. Hvilken forskel gør det? Og er anbefalingerne gode eller dårlige for regeringen? Hør med i Ajour.

Regeringen og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) kan foreløbig ånde lettet op efter Pensionskommissionens anbefalinger. De fjerner presset fra fagbevægelsen om at fastfryse pensionsalderen og peger samtidig på blandt andet Arne-pensionen som en vigtig del af pensions-systemet. Det siger Rikke Brøndum, redaktør på Altinget Arbejdsmarked, i dagens Ajour.
Regeringen og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) kan foreløbig ånde lettet op efter Pensionskommissionens anbefalinger. De fjerner presset fra fagbevægelsen om at fastfryse pensionsalderen og peger samtidig på blandt andet Arne-pensionen som en vigtig del af pensions-systemet. Det siger Rikke Brøndum, redaktør på Altinget Arbejdsmarked, i dagens Ajour.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Caroline Tranberg

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00