Kommunesamarbejde får ny leder

Business Region MidtVest, der skal skabe vækst og arbejde i Midt- og Vestjylland, har fået Susanne Nors som chef.

Sara Ridder

Susanne Nors er pr. 1. april ansat som chef for Business Region MidtVest, der er et nystartet samarbejde mellem Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Skive og Struer kommuner, der skal skabe nye job i området.

"Jeg valgte at søge stillingen, fordi det lød super spændende. Jeg har arbejdet meget i krydsfeltet mellem det offentlige og private, og jeg glæder mig til at hjælpe kommunerne i Midt- og Vestjylland med at få mest muligt ud af deres fælles styrkepositioner. Det er en opgave, hvor jeg kan bruge erfaringerne fra alle de ting, jeg har lavet hidtil," siger Susanne Nors i en pressemeddelelse fra Herning Kommune.

Susanne Nors er uddannet Executive MBA fra Copenhagen Business School og cand. jur. fra Københavns Universitet. Hun har blandt andet været leder af Eksportrådets kontor for Energi og Miljø i Beijing, Shanghai, Guangzhou, Chongqing og Taipei, været chefkonsulent hos Deloitte, senior forhandler i DONG Energy og strategisk og juridisk rådgiver i Dansk Energi.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00