Ledelsesakademiet på University College Sjælland får ny chef

Mads Graves, 42, bliver ny chef for Ledelsesakademiet på University College Sjælland.

Nikolaj L. Simonsen

Professionshøjskolen University College Sjælland får ny chef for Ledelsesakademiet. I sin nye stilling skal Mads Graves sikre flere kunder og udvikle nye produkter. Fremover bliver det 42-årige Mads Graves, der skal stå i spidsen for Ledelsesakademiet. Det skriver professionshøjskolen på sin hjemmeside.

"Jeg er sikker på, at vi med Mads i spidsen har fået den rigtige profil, der kan skaffe Ledelsesakademiet på University College Sjælland den fremgang, der er helt nødvendigt for at kunne videreudvikle produkterne og organisationen i takt med markedets behov og ønsker. Mads har tidligere skabt markante resultater i forbindelse med etablering af både organisationer og indsatser, og vi er meget glade for at kunne tiltrække en så stærk kandidat til stillingen," siger prorektor Lena Venborg Pedersen til hjemmesiden.

Mads Graves har senest arbejdet som selvstændig konsulent med fokus på forretningsudvikling, salg og markedsføring. Tidligere har han været direktør i Udvikling Fyn A/S, ligesom han har været både udviklingsdirektør og kommunikationschef i Odense Kommune.

0:000:00