Om  
Jonathan Løw

Ny næstformand for de danske iværksættere

Dansk Iværksætter Forening har fået en ny næstformand i form af Jonathan Løw. Han står bag flere forretningseventyr og driver i dag foredrags- og rådgivningsvirksomheden Listen Louder. 

Line Jenvall

Der er et nyt ansigt at finde på posten som næstformand i Dansk Iværksætter Forening. Det tilhører Jonathan LøW, der ifølge en pressemeddelse er blevet valgt til hvervet.

"Det er en ære at være blevet valgt som næstformand i Dansk Iværksætter Forening. Sammen med den nye slagkraftige bestyrelse glæder jeg mig til at skabe endnu større synlighed omkring det vigtige arbejde, foreningen laver for danske iværksættere," lyder det her fra den nye næstformand.

Jonathan LøW har tidligere arbejdet som online marketingschef for Bog & Ide og som rådgiver for Nordens største investeringsfond for vækstvirksomheder, Accelerace. I dag er han direktør i foredrags- og rådgivningsvirksomheden Listen Louder, men han har været en del af opstarten af en hel række andre virksomheder, blandt andet den prisbelønnede startup Engodsag.dk og den spirende blyant, Sprout.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00