Nydeligt årsregnskab fra ApS Altinget.dk

REGNSKAB: ApS Altinget.dk har indsendt årsregnskab, der udviser et resultat efter skat på 615 tkr. mod 412 tkr. året før. Vækst og udvikling prægede året.

ApS Altinget.dk, der udgiver nærværende netavis, har indgivet et nyt årsregnskab til SKAT for perioden 1. juli 2013 til 30. juni 2014. Det udviser en nydelig udvikling for selskabet, der kommer ud af året med et overskud efter skat på 615.454 kr. mod 412.095 året før.

Regnskabet er anmærkningsfrit og underskrevet af partner i Crowe Horwath Søren Jonassen, der i en årrække har været selskabets revisor.

Året betegnes af ledelsen som tilfredsstillende og præget af udvikling og vækst.

Forrige artikel Nyt selskab vil låne penge fra opsparere til vækst-virksomheder Næste artikel Altinget åbner netavis om svensk uddannelsespolitik Altinget åbner netavis om svensk uddannelsespolitik
Konsulentbesparelser dræner puljer til socialt udsatte

Konsulentbesparelser dræner puljer til socialt udsatte

PENGEJAGT: Satspuljeprojekter er udset til at trække en stor del af læsset, når Beskæftigelsesministeriet skal finde konsulentbesparelser for 52 millioner kroner i 2021. Blå blok beskriver forhandlingerne som mudrede og kritiserer regeringen for at drive rovdrift på satspuljemidler.