Om  
Lisbeth Lintz Christensen

Overlægeforeningen får ny formand

Lisbeth Lintz er ny formand for Overlægeforeningen og kommer til at sidde for bordenden de næste tre år. Hun bliver samtidig formand for Foreningen af Speciallæger.

Mikkel Bødker Olesen

Overlægeforeningens repræsentantskab har valgt Lisbeth Lintsz som ny formand for foreningen, skriver foreningen i en pressemeddelelse. Hun har igennem det sidste år været næstformand i foreningen, men rykker nu op for bordenden, hvor hun skal sidde de næste tre år. Hun bliver i samme ombæring formand for Foreningen af Speciallæger.

Den nye formand har altid været yderst aktiv i det fagpolitiske arbejde, og hun har siden 2015 været medlem af Overlægeforeningens bestyrelse, og fra 2007 til 2013 var hun formand for Yngre Læger.

”Som overlæger er vi specialister og eksperter på kerneydelserne i sundhedsvæsenet. Som formand vil jeg derfor være fokuseret på, hvordan vi i foreningen indtager og udvikler foreningen gennem kommunikation og politiske diskussioner. Jeg vil gerne udvikle fagforeningen i en retning, hvor dan får langt mere indflydelse,” siger Lisbeth Lintz i pressemeddelelsen.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00