Om  
Eva Secher Mathiasen

Psykologformand i spidsen for ekspertpanel om psykisk arbejdsmiljø

Eva Secher Mathiasen skal stå i spidsen for "Ekspertpanel for psykisk arbejdsmiljø", der er nedsat af Akademikernes Centralorganisation. Panelet skal se på, hvordan sociale og organisatoriske arbejdsmiljøer kan forbedres.

Mikkel Bødker Olesen

Akademikernes Centralorganisation har nedsat et ekspertpanel, der skal undersøge psykisk arbejdsmiljø, skriver organisationen i en pressemeddelelse. Formand for Dansk Psykolog Forening Eva Secher Mathiasen kommer til at stå i spidsen for panelet.

Ekspertpanelet skal se på, hvordan det sociale og organisatoriske arbejdsmiljø forbedres på de danske arbejdspladser, så man opnår et langt lavere stressniveau samt bedre forebyggelse og ledelse på arbejdspladser i den offentlige og private sektor. Panelet samarbejder med forskere, professorer og andre førende eksperter på området.

"Det er en ny måde at arbejde med arbejdsmiljø på, når vi inviterer dem, der ved noget om psykisk arbejdsmiljø, indenfor. De har enten forsket i det eller har arbejdet med det og kan bidrage med viden om, hvad der virker, når man skal etablere et sundt arbejdsmiljø, vedligeholde det eller genetablere det, hvis det er gået galt," siger Eva Secher Mathiasen til Avisen.dk. 

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00