Sådan aflønner Beskæftigelsesministeriet sine topchefer

Beskæftigelsesministeriet har tre topchefer på listen over de 100 bedst lønnede på Slotsholmen. Se dem og de øvrige her. 

Beskæftigelsesministeriet har tre topchefer på listen over de bedst lønnede på Slotsholmen. Departementschef Søren Kryhlmand er én af dem og får knap 2 millioner kroner om året. På billedet ses han til højre for Matias Tesfaye til i Beskæftigelsesministeriet i anledning af et besøg fra den belgiske kong Phillipe.  
Beskæftigelsesministeriet har tre topchefer på listen over de bedst lønnede på Slotsholmen. Departementschef Søren Kryhlmand er én af dem og får knap 2 millioner kroner om året. På billedet ses han til højre for Matias Tesfaye til i Beskæftigelsesministeriet i anledning af et besøg fra den belgiske kong Phillipe.  Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Katrine Falk LønstrupRikke Brøndum

Altinget har den seneste tid sat fokus på lønninger blandt Slotsholmens embedsmænd og opgjort de 100 bedst lønnede.

Mens Erhvervsministeriet sammen med Skatte- og Finansministeriet hver har 11 personer på listen, har Beskæftigelsesministeriet tre chefer med. Det er samme niveau som syv øvrige ministerier, herunder Statsministeriet.  

Læs mere om dem her. 

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00