Sjelle vil holde fanen højt for reformer

EFTERLØN: Konservatives nye arbejdsmarkedsordfører står hårdt på arbejdsmarkedsformer og barsler allerede med en høring om emnet. Mød Helle Sjelle her.
Helle Sjelle vil gå aktivt til værks for at sætte arbejdsmarkedsreformer på dagsordenen.
Helle Sjelle vil gå aktivt til værks for at sætte arbejdsmarkedsreformer på dagsordenen.Foto: Ida Schmith
Anders HeisselAnne Bjerregaard

Hvis vi skal have det her samfund til at hænge sammen økonomisk, må vi gøre noget. Det nytter ikke, at vi tager skyklapper på og lukker øjnene og siger, det hele går fantastisk.

Helle Sjelle (K)
Ny arbejdsmarkedsordfører og formand for Arbejdsmarkedsudvalget

Onsdag indstiller de Konservative den 38-årige Helle Sjelle som arbejdsmarkedsordfører og formand for Folketingets Arbejdsmarkedsudvalg.

Sjelle kommer til det arbejdsmarkedspolitiske område, netop som hendes parti i weekenden har åbnet døren på vid gab til ændringer på efterlønsområdet. Hun lægger ikke skjul på, at netop reformer står højest på listen på hendes nye område.

"Vi bliver nødt til at lave nogle reformer på arbejdsmarkedet, hvis der også fremover skal være råd til den velfærd, vi har i dag. Vi vil som konservative gerne have, at der er mulighed for at hjælpe de allersvageste i vores samfund, og det kan vi kun, hvis der også er en ordentlig vækst i samfundet. Hvis vi skal bevare den vækst, må vi sørge for at lave reformer," siger den kommende arbejdsmarkedsordfører til Altinget | Arbejdsmarked.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00