Slutspurt i satspuljeforhandlingerne: S kræver flere penge til udsatte familier

SATSPULJE: S vil til satspuljeforhandlingerne prioritere 45 millioner til, at udsatte familier kan komme på sommerferie. V og DF er klar til at drøfte forslaget, men DF er uenig med S i, hvor pengene skal komme fra.

Socialdemokratiets beskæftigelsesordfører har et nyt krav med til de afsluttende satspuljeforhandlinger på beskæftigelsesområdet: S vil have 45 millioner til udsatte familiers sommerferie.<br>
Socialdemokratiets beskæftigelsesordfører har et nyt krav med til de afsluttende satspuljeforhandlinger på beskæftigelsesområdet: S vil have 45 millioner til udsatte familiers sommerferie.
Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
Simon Lessel

Jeg er skuffet over, at ministeren ikke selv har taget det med til forhandlingerne.

Leif Lahn Jensen
Beskæftigelsesordfører, Socialdemokratiet

45 millioner til, at udsatte familier kan komme på sommerferie.

Sådan lyder Socialdemokratiets nye hovedkrav, inden satspuljeforhandlingerne går ind i sin absolutte slutspurt på beskæftigelsesområdet.

”Jeg er skuffet over, at ministeren ikke selv har taget det med til forhandlingerne,” siger Socialdemokratiets beskæftigelsesordfører, Leif Lahn Jensen, med henvisning til aftaleteksten fra ferieloven, hvor der står, at støtte til udsatte familiers ferieophold skal drøftes i forbindelse med satspuljeforhandlingerne.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00