Om  
Flemming Vinther

Topforhandler for HKKF i modvind hos egen forening

Formand i HKKF, Flemming Vinther, er kommet i modvind i sin egen forening, der har erklæret mistillid til ham. Han har afvist at træde tilbage.

Flora Juul Holst

I foråret blev Flemming Vinther genvalgt som formand for alle statsansatte frem til OK21, men nu er hengivenheden svundet ind. 

Et flertal i hans egen forening, Hærens Konstabel- og Korporalforening (HKKF), har nemlig erklæret deres mistillid til Flemming Vinther, der også er formand for Centralorganisationernes Fællesudvalg. 

Det skriver DKNYT. 

Det skete til et ekstraordinært møde i HKKF-bestyrelsen, hvor Flemming Vinther sagde ja til at træde tilbage. De holder nu en ekstraordinær kongres 2. december med kampvalg til forbundsformandsposten. 

Der er ikke givet nogen officiel grund til mistilliden, og på Facebook har HKKF understreget, at de ikke vil uddybe sagen.

″Kommentarer med relation til emnet vil derfor blive slettet,″ skriver de. 

Flemming Vinther har tidligere været i kampvalg i 2015, da han prøvede at blive formand for det daværende LO. Da blev han slået af den nuværende FH-formand, Lizette Risgaard, der fik 312 stemmer mod Flemming Vinthers 87.

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Flemming Vinther

Forhandlingschef, BUPL
soldat, zoneterapeut og butiksassistent

0:000:00