Om  
Sune de Souza Schmidt-Madsen
Christian Bach
Kaya Hoff

Lindhardt og Ringhof ansætter tre direktører og to forlagschefer

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er vokset sig markant større de seneste år, hvilket har givet anledning til en udvidelse af ledelseslaget med to nye forlagschefer og tre direktører.

Cindy Shummontien Green

Lindhardt og Ringhof udvider ledelsen og forfremmer interne kræfter efter flere år med god vækst. 

Det skriver Kulturmonitor i en artikel.

De tre nye direktører er Sune de Souza Schmidt-Madsen, Trine Ravn og Christian Bach. 

Sune de Souza Schmidt-Madsen, som i dag er redaktionschef for skønlitteratur, bliver forfremmet til direktør for det skønlitterære område, og den nuværende forlagschef for livsstil og fagbøger Trine Ravn bliver direktør for non-fiktion.

Derudover bliver Christian Bach, der er forlagschef på Lindhardt og Ringhofs børnebogsforlag Carlsen, direktør for både børn- og ungelitteratur og Forlaget Carlsen.

Lindhardt og Ringhof har de sidste år oplevet stigende vækst, og administrerende direktør Lars Boesgaard har ambitiøse forventninger: 

"Lindhardt og Ringhof er vokset fra 200 medarbejdere til over 400 de sidste år, og i 2020 steg vores omsætning med 19 procent. Forlaget er inde i en rivende udvikling, og vi har også meget ambitiøse forventninger til vækst i de kommende år. Det gælder for samtlige udgivelsesområder, og derfor giver vi Trine, Christian og Sune ressourcer til at bygge den organisation, som kan levere resultatet."

Derudover har Lindhardt og Ringhof fundet to nye forlagschefer internt i koncernen.

Gyrith Ravn har de seneste fem år arbejdet i Lindhardt og Ringhofs presseafdeling, men skal fremover være forlagschef for skønlitteratur. Hun har tidligere erfaring hos People's og Gads Forlag.

Kaya Hoff overtager Christian Bachs tidligere stilling som forlagschef for Carlsen. Siden 2017 har hun været redaktionschef for børne- og ungdomslitteratur på Carlsen og har tidligere erfaring som seniorredaktør for børn og unge hos Gyldendal.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sune de Souza Schmidt-Madsen

Litterær direktør og forfatter, Lindhardt og Ringhof
cand.mag. i litteraturvidenskab (Københavns Uni 2011)

Christian Bach

Fhv. direktør og forlægger, Forlaget Carlsen
lærer

Kaya Hoff

Direktør, Forlaget Carlsen, fhv. seniorredaktør, Gyldendal
cand.mag. i engelsk og dansk, Københavns Universitet (2001)

0:000:00