Om Altinget Arbejdsmarked

Altinget Arbejdsmarked leverer nyheder, baggrund, analyse og debat om dansk beskæftigelsespolitik.

Uvildigt nichemedie om dansk beskæftigelsespolitik

Hvordan påvirker det den danske model, når der er mangel på arbejdskraft? Eller når ny teknologi og politik fra EU gør sit indtog på arbejdsmarkedet? Vil det lykkes politikerne at gøre op med de mange regler i beskæftigelsespolitikken, de selv har været med til at indføre? Og hvordan ser fremtiden ud for den danske model og dansk fagbevægelse, som kæmper med at rette op på årtier med medlemstab?

Det er nogle af de spørgsmål, Altinget Arbejdsmarked undersøger gennem nyhedsdækning, interview, analyser og debat fra både store og små aktører på det danske arbejdsmarked.

Du får også de vigtigste navnenyheder og løbende indblik i lovgivningsprocessen på beskæftigelsesområdet, som vi følger fra de indledende forhandlinger til endelig vedtagelse.

Altinget Arbejdsmarked henvender sig til alle, der arbejder med eller har interesse for beskæftigelsespolitik og udviklingen af den danske arbejdsmarkedsmodel.

Vi udkommer tre gange om ugen, og du kan tegne et prøveabonnement her.

Kontakt

Har du idéer til interessante historier om arbejdsmarkedet, så kontakt redaktør Rikke Brøndum på [email protected] eller 50764297.

Debatindlæg sendes til [email protected] 
Navnenyheder og kalenderstof sendes til [email protected] 
Spørgsmål om abonnement? Skriv til [email protected] 

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Arbejdsmarked, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rikke Brøndum

Redaktør på Altinget Arbejdsmarked

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024